Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Čím udělat o prázdninách potomkům největší radost? Máme pro vás 5 zaručených tipů a rozhodně to nebude táborový pobyt, týden u babičky na venkově ani návštěva místní plovárny. Tyhle atrakce se opakují každé léto, ale dítě přitom potřebuje změnu. Velkou změnu v podobě jiného nábytku v pokojíčku. Čeká ho nový školní rok, bude zase o stupeň dospělejší, takže je potřeba ho k tomu náležitě vybavit.

Ze školáka je najednou student? Kompletní zázemí pro jeho potřeby vás teď vyjde o 5 tisíc levněji!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny nároky vašeho mladého génia spolehlivě uspokojí studentský pokoj Adele. Prostorná postel s pojízdným nočním stolkem, objemný policový regál, velká šatní skříň a k tomu psací stůl. Co víc si může budoucí maturant a inženýr přát? Vše z prvotřídních odolných MDF desek s možností výběru z několika moderních barevných kombinací, se spoustou různě velkých úložných prostor a povrchem, jehož údržbu zvládne i dítě "levou zadní". Pokud chcete potomka opravdu překvapit, pořiďte mu celý nový pokoj.

Každý si po práci zaslouží odpočinek. Natož dítě, které se pořád učí něco nového. Nechte ho lenošit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vůbec nejvíc si u svého dítěte šplhnete, když mu pořídíte něco zábavného a zároveň praktického. Jako třeba sedací vak Inigo o velikosti XXL. Má objem 390 litrů, takže se do něj bez problémů vejde i odrostlejší školák. Pytel s potahem z kvalitní a pevné ekokůže a výplní z tisíců drobných polystyrenových kuliček se dokonale přizpůsobí každému tělu a pro ještě větší pohodlí je doplněný i taburetem ze stejných materiálů. Nabízíme vám jej v mnoha různých barvách, ze kterých si vybere opravdu každý.

Když je doma málo místa nebo potřebuje přespat kamarád. Řešením je rozkládací postel s přistýlkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak rychle udělat z jednoho dětského lůžka dvě? Díky rozkládací posteli s přistýlkou Kade je to hračka! Bytelná postel z masivu borovice nabízí komfortní přespání dvěma dětem a navíc ještě objemný úložný prostor ve spodních šuplících. Každá z postelí má rozměr 185 x 80 centimetrů a nosnost 70 kilogramů, takže se na ní pohodlně vyspí jakýkoliv puberťák. Za jednu výbornou cenu tak získáte hlavní lůžko, přistýlku, lamelové rošty i matrace. Na výběr máte ze dvou odstínů moření, pro každý interiér.

Tak to tady ještě nebylo! Ušetřete s námi tisíce korun za kompletní vybavení dětského pokojíčku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete mít zdravé a veselé dítě? Pořiďte mu do pokojíčku přesně takový nábytek! Nákupem vybavení z řady Elma spokojeně vyřešíte hned několik starostí najednou. Pohodlnou postel, velkou šatní skříň, policový regál a komodu v kombinaci bílé a oranžové barvy si váš potomek okamžitě zamiluje. K tomu připočtěte velké množství úložných prostor, bezpečné úchytky šuplíků i skříněk, zábranu na posteli proti nočnímu pádu na zem a není co řešit. Dětský pokoj Elma za výjimečnou cenu se opravdu vyplatí.

S jedním kusem nábytku od miminka až po školáka? Pro kvalitní rostoucí postýlku není nic nemožné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč pořád kupovat nový nábytek do dětského pokoje, když na dlouhá léta vystačí jeden chytře vymyšlený kus?! Tím je rostoucí postýlka Noly 9, jejíž velikost a členění můžete průběžně upravovat podle růstu dítěte. Je ještě kojenec? Spolehněte se na praktický přebalovací pult a spoustu úložných a odkládacích ploch. Už začíná chodit? Jeho bezpečnost zaručí pevná ohrádka. Bude z něj prvňák a postel mu začíná být malá? Během několika okamžiků ji předěláte na velké lůžko, doplněné stolkem a policemi!

Další články

Načítám