Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představení dalších osobností Davida Bowieho a Marilyn Monroe (†36) v muzeu voskových figurín Grévin si nenechala ujít ani Renata Drössler (60).

Přestože u některých osobností měli návštěvníci problém rozpoznat, jestli jsou skutečné, nebo z parafínu, tak v případě zmíněné šansoniérky bylo všem jasné, že tahle šarmantní energická kráska je z masa a kostí.

"Navštívila jsem muzeum voskových figurín v Londýně, ale tahle expozice mě nadchla ještě více. I proto, že tady jsou všechny zásadní postavy české historie. A ten chládek mi po dnešním horkém dni taky přišel vhod," svěřila Super.cz vysmátá zpěvačka.

Fotograf zvěčnil Drössler, jak se tulí k Romanovi Šebrlemu, připíjí si s Karlem Čapkem nebo poměřuje svou výšku se svým vzorem Edith Piaf. Při této příležitosti někdy silný blesk fotoaparátu prosvítil její lehké letní šatičky ve stylu dvacátých let. Na náš dotaz, zdali oblékla zpěvačka pod šaty spodní prádlo, jsme se od ní dočkali jen potutelného úsměvu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám