Hlavní obsah
Článek

V současnosti byste asi těžko hledali modelku, která platí za větší sexsymbol než právě ta, na kterou se díváte. Typická americká kráska s přírodně bujným hrudníkem měla tu čest už třikrát pózovat pro obálku prestižního plavkového Sports Illustrated včetně speciálu k 50. výročí magazínu a její doménou jsou právě plavky a spodní prádlo. Jenže ženskostí překypující kráska se nejspíš musí i hodně hlídat, a pokud zvolní tempo, dopadne to následovně...

Dvaadvacetiletá Kate Upton se vydala do slunného mexického Cancúnu se svým staronovým přítelem Justinem Verlanderem. S jednatřicetiletým nadhazovačem baseballového týmu Detroit Tigers s přestávkami randí už od podzimu 2011. Kate však mezitím citově vzplála například k profesionálnímu tanečníkovi z Dancing with the Stars Maksimu Chmerkovskému (34), s nímž jí loni románek vydržel šest měsíců.

Blonďatý sen mnoha mužů je tak důkazem, že stará láska nerezaví, i když je občas potřeba si to potvrdit. S Justinem podle očitých svědků vypadala velmi uvolněně a spokojeně. Rovněž se od něj dočkala láskyplné péče v podobě donášení drinků a mazání zad a hýždí opalovacím mlékem. I když... Který muž by s ním neměnil?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám