Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejen na nižší ceny zájezdů, ale i různé dárky a výhody lákají v letní sezoně cestovní kanceláře své zákazníky. Například prodejní portál Dovolena.cz nabízí již tradičně k leteckým zájezdům dopravu autobusem nebo parkování u vybraných letišť zdarma. Jeho klienti dostanou také letos v létě po návratu z dovolené fotoknihu zdarma. Podívejte se na výběr z nabídky více než 350 CK na Dovolena.cz.

REZERVUJ – Anjelique Resort & Spa *****, Turecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásný 5hvězdičkový hotel leží v oblíbeném tureckém letovisku Alanya. Jeho hosté mají k dispozici All Inclusive servis, čtyři restaurace, několik barů a dva bazény – jeden se skluzavkou. V zahradě je terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma. Písečno-oblázková pláž je od hotelu oddělená pobřežní silnicí, přístup k ní je podchodem. Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma, stejně jako plážový bar.

REZERVUJ – Blue Sea ***, Řecko - Korfu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Menší rodinný hotel obklopený zelenou zahradou je novinkou v nabídce střediska Agios Georgios. Leží v těsné blízkosti centra letoviska se supermarkety, obchůdky se suvenýry, bary a tavernami, nechybí ani možnosti večerní zábavy. Zlatavá písečná pláž oceněná Modrou vlajkou EU za kvalitu a čistotu je několik metrů od hotelu. Jeho hosté mají k dispozici bazén, bar i restauraci s posezením na zahrádce.

REZERVUJ – Caesar Palace Beach ****, Bulharsko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příjemný hotelový komplex se nachází přímo na pláži a je vhodný i pro rodiny s malými dětmi. Leží v klidné oblasti letoviska Sveti Vlas. Skvělá je krátká doba transferu k hotelu, pozvolný přístup do moře, bazény i prostorné apartmány. Hostům je k dispozici několik restaurací, bary i minimarket. Ve venkovním areálu se nachází sladkovodní bazén s vestavěným dětským bazénem a bar u bazénu.

REZERVUJ – Robinzonáda Fabia, Chorvatsko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Apartmán s výhledem na moře se nachází v klidné části velmi žádaného letoviska Bol na ostrově Brač. Ubytování se nachází na samotě, uprostřed krásného pozemku. Robinzonáda je velmi vkusně zařízena a svým hostům nabízí pohodlný a ničím nerušený odpočinek. Dům je nedaleko světoznámé pláže Zlatni Rat která je považována za nejkrásnější pláž Dalmácie. Cena zájezdu je bez dopravy.

REZERVUJ – Vista Odin ***, Španělsko - Mallorca

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel leží v letovisku Playa de Palma na jihu ostrova blízko šest kilometrů dlouhé promenády spojující letoviska Can Pastilla, Playa de Palma a El Arenal. V blízkosti najdou jeho hosté velké množství obchodů, restaurací a barů. Blízko se nachází písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Hosté mají k dispozici restauraci, bar, společenskou místnost a v zahradě bazén, terasu na slunění s lehátky a slunečníky zdarma.

Další články

Načítám