Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobně jako Angelina Jolie si i Jaime King prošla obdobím, kdy pro ni drogy znamenaly nedílnou součást života. Herečka se s nimi setkala velmi mladá, a to kvůli svému brzkému koketování s modelingem. Pro módní průmysl ji objevili totiž už ve čtrnácti, a tak musela velice rychle dospět. Herečka nyní téměř po dvaceti letech sdílela na sociální síti snímek, ze kterého mrazí.

Na kost vyhublou Jaime, jež se stala součástí tehdejšího módního trendu ‚heroin chic‘ spojovaného převážně s Kate Moss, zvěčnil fotograf Davide Sorrenti, který byl tou dobou jejím partnerem. Dívka v potrhaném oblečení na sedačce je skutečně šestnáctiletá King...

„Oh Davide, dostali jsme se kvůli téhle fotce do tolika problémů. Ale znali jsme hloubku toho, co je na ní zachyceno. #ztracené umění #život je vzácnost,“ napsala herečka k fotografii ve vzpomínce na svou bývalou lásku.

Sorrenti pocházel ze známé rodiny módních fotografů. Této profesi se věnovala rovněž jeho matka Francesca Sorrenti či jeho sourozenci Vanina Sorrenti a především Mario Sorrenti, jenž patří mezi ikony v tomto oboru.

Davide Sorrenti se ve dvaceti zamiloval do šestnáctileté Jaime, tehdy známé jako James King, ta tou dobou už měla s drogami četné zkušenosti. Netrvalo dlouho a jeli v tom oba. Svou poslední dávku si dal Davide pouhých šest měsíců poté, co s drogami začal koketovat. Zemřel v únoru 1997 na selhání ledvin, které způsobila kombinace závislosti a vrozené nemoci.

Jeho ztráta s Jaime natolik otřásla, že okamžitě podstoupila odvykací léčbu, která jí možná zachránila život. Dnes je herečka ze snímků Kokain, Pearl Harbor, Někdo to rád blond či Sin City - město hříchu maminkou téměř ročního chlapce Jamese a manželkou filmového producenta, režiséra a herce Kyla Newmana.

Reklama

Další články

Načítám