Hlavní obsah
Článek

Milujete moderní interiéry, sledujete aktuální trendy a rádi byste si dopřáli luxus, který si ale nemůžete dovolit? Chyba! Od luxusní ložnice vás dělí jen pár kliknutí!

Povlečení z bavlněného saténu: Trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejsnadnější způsob, jak proměnit vzhled ložnice, je převléknout postel do nového kabátku. A povlečení z bavlněného saténu je jasná volba každého, kdo hledá špičkovou kvalitu a luxusní vzhled. Bavlněný satén vyniká nepřekonatelnou hebkostí, jemností a prodyšností. Díky vynikajícím termoregulačním schopnostem v létě chladí a v zimě hřeje. A vypadá skvěle – přesvědčte se!

Jedním slovem: Elegance!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dáváte přednost přírodním barvám, ornamentálním a květinovým vzorům? Pak sáhněte po povlečení Notherdam. Jemný motiv na béžovém a čokoládovém podkladu tvoří okouzlující celek, který dá vaší ložnici nádech luxusu. Jemný a hebký bavlněný satén má na pohled lesklý povrch, který dotváří celkový dojem elegance. Usínejte v luxusu!

Vyzkoušejte kombinaci vzorů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete držet krok s aktuálními trendy? Povlečení Love Story je pro vás jasná volba! Módní kombinování vzorů působí zvláště na tomto povlečení nenásilně. Květinový design a puntíky vytváří netradiční, a přesto elegantní kombinaci, která dodá vaší ložnici ten správný šmrnc. Povlečení je navíc oboustranné, a vy tak můžete měnit vzhled své ložnice podle nálady. Zkuste něco nového!

Pastelové barvy jsou v kurzu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odkvetlé pampelišky a pastelové barvy jsou tou pravou kombinací do každého interiéru. Povlečení Shane vnese svěží letní atmosféru i do vaší ložnice. Kromě okouzlujícího designu si vás získá luxusním vzhledem a nepřekonatelnou jemností. Dopřejte si sladké snění v přepychovém povlečení!

Decentní a jemné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V povlečení Leslie v jemných odstínech lila se vám budou zdát jen samé sladké sny. Romantický motiv květin v tlumených barevných tónech bude slušet každé ložnici. Navodí příjemnou, klidnou a romantickou atmosféru, díky které se budete v ložnici cítit uvolněně. Vsaďte na kvalitní bavlněný satén a romantický design!

Další články

Načítám