Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejčastější dotaz, který v poslední době Nikol Moravcová (36) dostává, se točí kolem svatby. „Každý se mě ptá, proč jsem se tak nečekaně vdala, a já se tomu musím jen smát,“ svěřila se nám se zvonivým smíchem v hlase Moravcová.

Bloggerka, modelka, příležitostná herečka a moderátorka se ve skutečnosti nevrhla do manželství se svým dlouholetým přítelem, svatební šaty si ale oblékla, a ne jedny. Nikol totiž fotila svatební editorial do časopisu Tvoje svatba. A právě odtud pramení zvídavé dotazy na téma svatba.

„Na svatbu zatím pomyšlení ani čas nemám, ale s přítelem jsem už přes dva roky, hodně cestujeme a musím říct, že jsem s ním fakt šťastná a pořád jsem víc a víc zamilovaná, tak uvidíme, kam až bude naše láska gradovat,“ říká s úsměvem blondýna a jedním dechem dodává: „Na svatbu i děti ale máme ještě času dost.“

„Jako modelka jsem před pár lety v Istanbulu fotila svatební katalogy téměř obden, takže jsem se jich nanosila tolik, že moje vysněné šaty budou naprosto jednoduché. Třeba něco bavlněného a květinový věnec. Žádné dortové sukně ani štrasové kamínky,“ říká kategoricky Nikol Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám