Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je jako dělané ke zkoušení a objevování nových módních trendů. Zkuste letos třeba něžnou broskvovou! Prozáří váš obličej, podtrhne ženskost a nejlépe sluší opálené pokožce. Ať už sáhnete po jemném doplňku v této trendy barvě, anebo se do broskvové zahalíte od hlavy až k patě, budete naprosto neodolatelná!

Věděla jste, že…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…na Astratex.cz pořídíte mnohem více než jen spodní prádlo? Kromě obrovského výběru spodního a erotického prádla zde najdete také plavky, punčochové zboží, oblečení, a dokonce i módní doplňky. Podívejte se na trendy kousky v broskvových odstínech, které jsme pro vás vybrali, a nechte se inspirovat!

Minimalismus vám bude slušet!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující šaty Noa na první pohled zaujmou stylovým minimalistickým střihem a sladkou broskvovou barvou. Zajímavě řešený spodní lem vytváří originální balónový efekt, který díky silnější tkanině bezvadně drží tvar a navíc skryje případné nedostatky v oblasti zadečku a stehen. K šatům si můžete pořídit ladící šátek Marta a letní outfit je na světě! Tento netradiční kousek bude slušet každé postavě – přesvědčte se!

Něžný kousek do letního prádelníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Romantická a jemná podprsenka v broskvové barvě se v létě stane vaší nejoblíbenější. A to nejen díky něžnému vzhledu. Zamilujete si měkké vyztužení, pohodlný střih i obdivné mužské pohledy, které bude váš plný dekolt přitahovat. Speciální střih do tvaru T totiž perfektně tvaruje poprsí! Podlehněte jemnému kouzlu podprsenky Matilda!

A co k vodě?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na pláži i u bazénu zazáříte v plavkách Solange. Monokiny jsou skvělým řešením pro každou ženu, která se nemůže rozhodnout mezi bikinami a plavkami v celku. Černá spodní část plavek nechá vyniknout váš dekolt, ke kterému přitáhne pozornost výrazná broskvová barva. Zajímavý střih skryje menší bříško a kovové detaily vás pasují na královnu pláže!

Svůdný kousek do ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žhavé letní večery si žádají něco extra. Vsaďte na něžnou barvu a krajkové detaily! Košilka Matilda podtrhne ženskou siluetu a díky zajímavému krajkovému detailu zdůrazní dekolt. Příjemný materiál pohladí vaši pokožku a splývavý střih skryje drobné nedostatky. Ať už budete trávit večer ve dvou anebo sama, budete se cítit pohodlně a neodolatelně. Co víc si přát?

Další články

Načítám