Hlavní obsah
Článek

Z děvčátka na fotce, které si hoví jednou v náručí maminky, podruhé babičky, vyrostla krásná česká herečka. S manželem, s nímž má dvě děti, se po letitém soužití rozešla ve zlém - nevěry nejsou pilířem manželství. Už víc než dva roky je však spokojená ve vztahu s o 12 let mladším mužem. Řeč je o Alici Bendové (50).

Alice má velmi ráda léto, a tak i fotografie z jejího dětství, na něž se můžete podívat v galerii, vznikly v tomto ročním období. Prázdniny jako malá trávívala po boku o pět let mladší sestry Andrey, se kterou si je, stejně jako s maminkou, blízká jako tehdy, na statku v jižních Čechách.

„Bylo nás šest vnoučat, docela slušná partička. Chodívali jsme se koupat k Otavě, rybařili tam, rádi jsme chodili i na houby nebo na maliny, ale taky do kravína. Legraci jsme si užili i s babičkou, maminkou mojí mamči. Na své dětství ráda vzpomínám a doufám, že na to své budou jednou stejně krásně vzpomínat i moje děti,“ svěřila Bendová, momentálně jedna z tváří nového seriálu Primy Svatby v Benátkách.

Alice není jen seriálovou herečkou (Bazén, Rodinná pouta, Letiště atd.), zahrála si i v několika filmech, například Duše jako kaviár, Sametoví vrazi nebo Báječná léta pod psa, kde Ondřeje Vetchého okouzlovala nejen roztomilým obličejem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám