Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika dny si po pětiletém vztahu a dvou společných potomcích konečně řekli své "ano" na ranči San Ysidro v Kalifornii zpěvačka Jessica Simpson a bývalý hráč amerického fotbalu Eric Johnson. Na líbánky novomanželé odletěli do Mexika, kde si vybrali luxusní hotel v resortu Punta Mita, odkud rovněž Jessica posílá na sociálně sítě pár ukázek...

Zpěvačka minulý týden oslavila své 34. narozeniny a při té příležitosti poslala dáreček svým obdivovatelům v podobě vlastního snímku v plavkách, díky němuž není pochyb o tom, že z kilogramů nabraných během obou těhotenství nezbylo už vůbec nic. Pod snímkem však stálo ‚Jessica Johnson‘. Že by se snad slavná blondýnka skutečně uchýlila ke změně příjmení?

Fotografie ze svatby, které se účastnilo 275 hostů, dvojice exkluzivně poskytla magazínu People. Objeví se v jeho nejnovějším čísle. Nevěsta pro tuto vzácnou událost zvolila šaty se stříbrnou výšivkou od značky Carolina Herrera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám