Hlavní obsah
Článek

S modelkou Eliškou Bučkovou (34) už jsme jednou oční kliniku navštívili. S její oční vadou si tam ale nevěděli rady. Krásce slibovali o něco snížit dioptrie - na pravém oku měla devět, na druhém pět, ale s astigmatismem jí pomoct nedokázali. Až nyní našla Eliška doktora, který se do toho pustil.

Protože bez kontaktních čoček modelka narážela do sloupů nebo dokonce nepoznávala lidi na ulici, rozhodla se i přes velké obavy pro laserovou operaci. „Brýle jsem nenosila a z čoček se mi vysušovaly oči. Tohle bylo to nejlepší řešení. Samozřejmě jsem se klepala strachy, co kdyby se něco pokazilo,“ svěřila se Eliška.

Nakonec ale odcházela spokojená. „Pan primář byl opravdu skvělý, během operace jsme si povídali,“ smála se krásná modelka, která teď konečně pozná svého přítele Jakuba Malinu, který ji přišel vyzvednout, i po ránu.

A navíc na něj bude mrkat zlatým pohledem. Jako první v Česku si totiž nechala voperovat zlatý filtr. Ten je vyroben laserem pomocí nanotechnologie, tenký je jen několik mikrometrů. Implantuje se také laserem. Je viditelný na 2-3 metry v běžném denním světle, ještě lépe za umělého světla. Osoba, která ho má v oku, ho vidí, jen když se na sebe podívá do zrcadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám