Hlavní obsah
Článek

V momentu, kdy se stala první dámou, tak velmi vrávorala při výběru vhodného šatníku. Postupem let Dagmar Havlová (71) začala získávat zkušenosti a jistotu a dařilo se jí obklopovat se lidmi, kteří jí velmi dobře radili. Teď, když si vydobyla renomé královny rafinované elegance a v módě dlouhá léta ani nezavrávorala, se na filmovém festivalu v Karlových Varech obrazně řečeno zřítila z útesu.

Na zahájení filmového svátku národem milovaná herečka oblékla futuristicky pojatý model od Jany Berg, který spíš připomínal fundus retro filmu s tematikou science fiction než róbu vhodnou na rudý koberec. Model z tuhého materiálu připomínající lesklý denim děsil jednak sukní s obručí v áčkovém střihu svažující se už od hrudníku a dále pak podobně střiženými netopýřími rukávy a jedovatě zbarvenou lesklou podšívkou šatů. Šťastnou ruku neměla herečka ani při výběru doplňků. Perlové náušnice působí nepatřičně, kabelka se štrasem babičkovsky a černé lakované lodičky vše potápí do temnoty sexuálních zvrhlíků.

Nezbývá nám než doufat, že na příští gala akci se paní Dagmar vrátí ke svému osvědčenému elegantnímu stylu, vždy okořeněnému špetkou rafinovanosti.

Reklama

Další články

Načítám