Hlavní obsah
Článek

U nás nepříliš známá americká herečka a moderátorka Brooke Burke-Charvet na sebe v posledních letech upozornila hned několikrát. Nejenže se s vervou pustila do cvičení, díky kterému má skoro ve třiačtyřiceti snad ještě lepší linii než zamlada, ale zároveň si koncem roku 2012 prošla těžkým obdobím poté, co jí lékaři sdělili diagnózu v podobě vzácné rakoviny štítné žlázy.

V listopadu téhož roku prodělala herečka známá z televizní série Rock Star či jako moderátorka taneční show Dancing with the Stars, jejíž sedmou řadu zároveň sama vyhrála, operativní zákrok, při němž jí karcinomy byly odejmuty. Ještě v prosinci v prohlášení uvedla, že veškerá rakovina je z jejího těla pryč.

Brooke aktuálně dovolenkuje se svým manželem Davidem Charvetem v Malibu, kde ji také zastihli fotografové při pohodičce na lehátku na pláži. Herečka během opalování sledovala, jak si manžel hraje s jejich dětmi - sedmiletou Heaven Rain a šestiletým Shayou Bravenem u břehu a s osvěžujícím drinkem po pravici působila velice spokojeně. Dvě starší dcery Neriah a Sierru má ještě z předešlého manželství s plastickým chirurgem Garthem Fisherem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám