Hlavní obsah
Článek

Překvapit Karla Gotta u příležitosti jeho 75. narozenin byl opravdu nadlidský výkon. Jeho manželce Ivaně se to ovšem podařilo - Mistr se dočkal vskutku originální písně, jíž mu Ivana fušuje do řemesla.

Karel Gott (†80) je proslulý svou skromností, ale odbýt ho na životní jubileum kytkou a dortem by bylo velkým faux pas. Moderátorka VIP zpráv tak projevila odvahu a Karlovi nazpívala osobité vyznání, přestože pochopitelně nedisponuje hlasovými kvalitami srovnatelnými s manželem. O to větší to pro Karla muselo být překvapení.

Ivana si vybrala jeho hit Být stále mlád, který je coververzí písně Forever Young z repertoáru skupiny Alphaville. Tentokrát se ovšem skladba dočkala nového textu, v němž Gottová pěje ódy na božského Karla.

„Toužil jsi výš a měl jsi velký cíl, než aby ses s jednou ženou usadil. Svatbou sis nikdy nechtěl kazit styl. Sňatkem sis však stáří zkrátil,“ zpívá Ivana. A když dcerky Nelly a Charlotte v refrénu přidají: „Tatínku náš, jsi stále mlád,“ jedno oko nezůstane suché.

Ivana Gottová (48) ve videoklipu oprašuje sbírku hudebních trofejí Mistra a prezentuje se jako sexy uklízečka, která má domácnost pevně pod kontrolou. V písni však tvrdí, že největším pokladem je pro Karla právě ona. „Splnil sis sen tím, že sis mě vzal. Jsem tvou splněnou touhou,“ líčí Ivana skromně největší úspěch legendárního zpěváka, který v pondělí oslavil 75. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám