Hlavní obsah
Článek

Ani ty fanynky, které měly plakát Ládi Křížka nad postelí, by dnes legendárního českého rockera nejspíš nepoznaly. Spíš než démonického prince z baladického videoklipu připomíná nyní zpěvák strýčka Festera z Addamsovy rodiny.

Křížek přestal lpět na dlouhé hřívě rockera a oholil si vlasy. „Zjistil jsem, že mi tím vlasy naopak začaly víc růst. Bez vlasů je to pohodovější. Podle mě mi to víc sedne," říká hudebník.

V poslední době prošel Láďa Křížek zásadní proměnou. Nejenže se zbavil vlasů, ale taky pětadvaceti kil nadváhy. „Přestal jsem jíst přílohy a jím mnohem zdravěji. Úplně jsem se zřekl tvrdého alkoholu a jen výjimečně si dám pivo," říká Láďa, který vše podstoupil proto, aby byl v lepší kondici a dalo se na něj koukat, jak on sám říká.

Za výraznou změnou vizáže stojí jeho vnitřní změna. Zpěvák objevil víru v Boha, která ho podle jeho slov zachránila. „Jednu dobu jsem na tom byl opravdu špatně. Dlouho jsem ani nevydal hlásku a nezpíval jsem. Pak jsem našel pokoru a odhodil vlastní ego," prozradil nám na festivalu Dny lidí dobré vůle na Velehradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám