Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Image Josefa Rychtáře (65) coby citlivého vdovce po Ivetě Bartošové (†48) se bortí jako domeček z karet. Poté, co Super.cz uveřejnil, že měl v den smrti zpěvačky posílat pod kola vlaku také svou exmanželku Darinu Novou (66), se ozval celý rozlícený do redakce a opravdu velmi sprostě se vyjádřil o svém synovi Pepovi a jeho matce. Nebudete věřit vlastním očím!

„Řeknu vám jednu věc. Ten z*****syn, kterého jsem zplodil, živil, z dědictví jsem mu zaplatil část bytu a on vám lže takové slinty, že jsem já údajně měl jet po tragédii za bývalou manželkou, jíž jsem měl vyslovit to, co jste napsali, tak u mě skončil,“ řekl nám Rychtář do telefonu a hbitě zavěsil, asi aby mohl jít posílat zprávy plné sprosťáren všem, kteří mu pokazili těžce budovanou image.

Že svou bývalou ženu opravdu na koleje poslal, ale ke smůle Rychtáře nepřímo potvrzují i další jeho blízcí. Jak jeho věrný kumpán Petr Veselý, který tvrdí, že se mu měl říčanský podnikatel přiznat k jistému neurvalému chování vůči své bývalce, ale omlouvá ho tím, že byl krátce předtím v Bohnicích, nepřímé důkazy poskytl ale i druhý syn, hodně často velmi věrný poskok otce a Ivety Bartošové Jan, který při události byl. Otce před matkou také omlouval tím, že nevěděl, co mluví, protože byl v silném emocionálním vypětí.

Reklama

Další články

Načítám