Hlavní obsah
Článek

Společnou neděli si užily herečka Mila Kunis (30) s maminkou Elvirou. Slavná těhulka ji vzala na pozdní oběd do restaurace v Los Angeles, kde bylo ještě několik hereččiných přátel, a s plnými žaludky pak už jen ony dvě zavítaly do nehtového studia, kde si popovídaly při péči šikovných manikérek.

Dámy byly sice podobně barevně sladěné svými oděvy, ale u toho jejich ‚podoba‘ končí. Okatá Kunis pyšnící se mírně exotickým vzhledem bude nejspíš celý tatínek...

Rodiče Elvira a Mark pocházejí z Ukrajiny stejně jako Mila a její starší bratr Michael. V hereččiných sedmi letech se s nimi přestěhovali do USA, jelikož pro děti neviděli v rodné zemi vhodné životní podmínky a vyhlídky na budoucnost. V kapse tehdy měli pouhých 250 dolarů.

„To bylo všechno, co jsme si s sebou mohli vzít. Moji rodiče opustili dobrá zaměstnání a nechali doma veškeré své tituly, jelikož se nesměly převážet. Do New Yorku jsme přiletěli ve středu a v pátek už jsme s bratrem byli ve škole,“ řekla kdysi Kunis, které se co nevidět má narodit první potomek s partnerem Ashtonem Kutcherem (46).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám