Hlavní obsah
Článek

Málokdo by mu hádal jeho věk. Jednak se Martin Maxa (63) udržuje ve formě cvičením, a jak jsme toho byli svědky, tak na svém vzhledu nechává pracovat i profesionály. Zpěvák má za sebou redukci potních žláz pomocí botulotoxinu, nedávno absolvoval operaci očí, kdy si nechal implantovat oční čočky, a nyní absolvoval redukci očních víček.

„Jdu do toho poměrně s lehkým srdcem, protože tento zákrok mám už za sebou. Byl jsem na podobné operaci před čtrnácti lety,“ svěřil se Super.cz těsně před zákrokem zpěvák, kterému budou oproti předchozí operaci ještě vytahovat obočí pomocí speciálních háčků, které se připevní přímo na lebeční kost.

„Víčka odřezávám podle potřeby. Gravitaci neunikne nikdo,“ krčí rameny Maxa a jedním dechem dodává: „Někdo je na pokles víček náchylnější, někdo má zase lepší tvar nadočnicových oblouků, a tak ho to netrápí.“

„Já jsem se neomezoval před čtrnácti lety a nebudu to dělat ani teď. Spousta lidí si myslí, že se jedná o kdovíjakou invazivní operaci, ale ve skutečnosti je to jen taková miniaturní obřízka. Tenhle zákrok netrvá dlouho a člověk po týdnu jde vyndat jeden steh. Možná tam dojde k drobným otokům, ale nepředpokládám, že bych své děti strašil,“ říká Martin Maxa.

Po zhlédnutí naší reportáže si můžete udělat sami obrázek o tom, jak moc nenáročná byla operace Maxových horních víček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám