Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po více než tříleté mateřské pauze a sedm let od posledního vydaného alba by se ráda dostala znovu do sedla popové branže šestadvacetiletá zpěvačka a herečka Hilary Duff. A že je na velkolepý comeback minimálně po fyzické stránce bezvadně připravená, to dokazují snímky z natáčení jejího nejnovějšího klipu.

Maminka dvouletého syna video se svým týmem natáčela v pátek na pláži v Malibu, a tak není divu, že nechyběly ani bikiny. Blondýnka Hilary si vybrala kontrastní černé, v nichž předvedla pevnou postavu. Na place se sice musela starat o syna Lucu Cruze, ale všechno s přehledem zvládala. Zajímavé bylo, že se akce účastnil i chlapcův otec Mike Comrie, s nímž se Hilary letos v lednu v přátelském duchu rozešla.

Podle jejich společných přátel jsou si ale stále velmi blízcí: „Zůstali nejlepšími přáteli a stále jsou součástí jeden druhého. Zaměřují se na to, aby s láskou vychovali svého úžasného syna a rádi by tak činili v soukromí,“ řekl zdroj magazínu People.

Reklama

Další články

Načítám