Hlavní obsah
Článek

Tak to je síla! Že má vdovec po Ivetě Bartošové (†48) „neskutečně vybrané“ chování, to už se ví dávno. Na povrch ale nyní vyplouvá věc, ze které až tuhne krev v žilách. Jak se Super.cz dozvěděl, v den smrti své manželky měl Josef Rychtář (65) hrubě zaútočit na svou bývalou ženu Darinu Novou (66). „Říkám ti, že na těch kolejích skončíš i ty!“

„Po smrti tátovy ženy jsem se mu, hlupák, snažil pomoci, připadalo mi, že se změnil, že po té tragédii přehodnotil své chování. Ale je to snad ještě horší. Ten večer, co mu umřela žena, se v noci začal dobývat do mámina pokoje a křičel na ni: ‚Teď už jsi spokojená a šťastná? Na těch kolejích jsi měla skončit i ty. A skončíš tam!‘ Byl jsem na něj neuvěřitelně naštvaný a pak jsme si to i vyříkali, tvrdil, že to nemyslel jako výhrůžku a že ho to mrzí. V posledních týdnech se ale bohužel zase otrkal a je na mámu opět neuvěřitelně sprostý. Lituju toho, že jsem mu kdy věřil,“ řekl Super.cz syn vdovce Josef Rychtář mladší. Vystupuje nyní jen proto, že nehodlá dál snášet trápení své mámy.

Rychtář ten den vůbec vyčítal smrt své ženy spoustě lidem. Snad z důvodu, aby nemusel myslet na svůj podíl viny. Volal několika novinářům nebo Domenicu Martuccimu a všem dával sebevraždu Ivety Bartošové za vinu. Že by se ale snížil k tomu, že pošle pod kola vlaku i svou bývalku, to by asi nikdo nečekal.

„Už dřív mámě vyhrožoval, že ji zničí tak, že se zabije, takže se nedivím, že to mámou otřáslo. Je mi z toho špatně, jak se dlouhodobě chová, a nikdy to nepochopím,“ uzavřel syn říčanského podnikatele, který se snažil být ve sporech svých rodičů vždy nestranný a byl schopný kritizovat oba dva, když se nechovali, jak by bylo záhodno. Většinou ale logicky nesouhlasil spíš s otcem, který svoje chování dlouhodobě neumí ukočírovat.

Reklama

Další články

Načítám