Hlavní obsah
Famous
Článek

Zdá se, že se posilovna stala u většiny západní populace stejnou samozřejmostí jako kdysi návštěva kostela. Herečka Sharon Stone tvoří světlou výjimku. Návštěvu posilovny nepovažuje za součást každodenní tělesné a duševní hygieny a přizná klidně, že v ní nebyla celé měsíce. Cvičení ji totiž nebaví. A kašle i na to, že jí na pláži budou novináři okukovat povislý zadek.

„Necvičila jsem několik měsíců, protože jsem neměla pocit, že se mi to líbí. Ale teď jedu na dovolenou a vím, co budou všichni (novináři) dělat, budou kroužit kolem mého zadku a budou produkovat tyhle šíleně zvětšené obrázky. A budou psát: ‚Co se probůh stalo s jejím zadkem? Je to tvaroh.‘ Já bych vám proto ráda řekla, že můj zadek je luxusní krémový sýr Brie!“ vtipkovala Sharon v rozhovoru pro E! News.

A humor matce třináctiletého Roana, osmiletého Lairda a sedmiletého Quinna vskutku nechybí. „Když si to objektivem přiblíží, měla bych mít na zadku tetování, které by říkalo: ‚Přáli byste si, abyste mohli mít kousek tohoto,‘ “ dodala hvězda Základního instinktu.

Herečka také přiznala, že je opět – v šestapadesáti – připravená randit. „Když byli kluci malí, nechtěla jsem, aby je mátli nějací cizí lidé kolem… Teď už se randit nebojím… Teď jsem na randění opět připravená,“ dodala hollywoodská kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám