Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O rivalitě v dámských divadelních šatnách kolují legendy, ale jen málokdo je ochoten svěřit se s osobním zážitkem. My zaslechli, jak si o tom, jak se poznaly, a že si zrovna nepadly do oka, vyprávěly krásky z připravovaného muzikálu Fantom opery Tereza Vágnerová a Monika Sommerová. A zpěvačky byly ochotné zopakovat to i na naši kameru.

"Byla jsem na křtu Terezina videoklipu a tehdy jsme se poprvé viděly," vyprávěla Monika. "Pro mne tam byla jediný neznámý člověk, musela jsem se zeptat, o koho jde," pokračovala Tereza. "No, a když jsme se seznámily a já jí řekla, že chci také dělat konkurz do Fantoma opery a jsem operní zpěvačka, s kamennou tváří prohlásila, že mi nasype střepy do pití," šokovala Monika.

Té se pak, a ani se nedivíme, na konkurz vůbec nechtělo. Nikoho tam neznala, cítila se bezradná a opuštěná. "Už jsem volala příteli, že to vzdávám a pojedu domů, když za mnou přišla Tereza. Vůbec si nepamatovala, že už jsme spolu mluvily a hlavně jak. Ale ujala se mne a myslím, že teď už jsou z nás kamarádky," pokračovala.

Přátelství s Monikou má ovšem svoje nemilé aspekty. Je totiž extrémně upřímná. "Jsem už taková. Když někdo vypadá směšně, řeknu mu to, a tak to říkám i Tereze."

"No, představte si, že se snažím na zkoušce v úvodní scéně v baletních špičkách, a ona za mnou přijde a řekne mi: ‚Vypadáš jako kráva.‘ A to bylo už poněkolikáté. Když mi to řekla poprvé, byla jsem v šoku. Teď už vím, že to myslí dobře, ale když to slyší někdo cizí, je z toho stejně paf, jako jsem byla tenkrát já," svěřila pro změnu Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám