Hlavní obsah
Článek

Blonďatá zpěvačka a vycházející muzikálová hvězda Michaela Gemrotová (38) nebyla vždy blond andělem. Super.cz přiznala, že před třemi roky byla černovláskou. Tmavé vlasy bude mít i v muzikálu Fantom opery, který má premiéru 13. září. Barvit se už ale nebude, produkce jí pořídila paruku.

"Já bych teď naopak chtěla vlasy ještě zesvětlit, abych byla úplně blond. Musím na to jít ale pomalu, před třemi lety jsem šla z černé barvy na světlou a od té doby vlasy dávám dohromady, mám je hodně zničené," vysvětlila Super.cz Michaela, která s kolegyněmi z Fantoma opery vyrazila na zkrášlovací den do salónu exVyVoleného Pityho, který jim připravil producent muzikálu Fantom opery.

Jako blondýnka se prý cítí lépe a také přítel je spokojenější. "Je to moje barva. Asi je to lepší," říká zpěvačka, která kvůli Fantomovi opery odložila svatbu. Až k ní dojde, k oltáři prý půjde určitě jako blondýnka. "Jsem teď provdaná za Fantoma opery, vůbec nevím, kdy svatba bude. Náhradní termín nemáme, mám teď toho tolik, že to nijak neřešíme. Ale až k tomu dojde, určitě se budu vdávat se světlými vlasy," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám