Hlavní obsah
Článek

Pořekadlo nedoporučující opakovaný vstup do téže řeky nejspíš naplatí pro sexbombu Pamelu Anderson (56). Ta má totiž neustále potřebu usmiřovat se se svými bývalými partnery.

Nejslavnější Playmate má slabost pro ostré hochy, a podle toho také její vztahy vypadají. Ať už si vybrala Tommyho Leeho, s nímž má dva syny, či Kida Rocka, jejich rozchody byly velmi bouřlivé. Zcela jinou kapitolu tvoří její třetí a zároveň čtvrté manželství s profesionálním pokerovým hráčem Rickem Salomonem.

Za něj se Pamela Anderson poprvé provdala v roce 2007, ale po půl roce byla opět svobodná. Podruhé se o nemožnosti tohoto svazku přesvědčila letos v lednu, kdy Salomonovi opět řekla „ano“. Teď se ovšem opět chystá k rozvodu.

Legendární plavčice z Pobřežní hlídky ale nejspíš sama dlouho nezůstane. Fotografové ji nachytali při žhavém objetí s Chuckem Zitem, který pro ni také není žádným nováčkem. Pamela si totiž s bývalým boxerem prožila románek v roce 2007, kdy ji jako bodyguard chránil před jejím exmanželem Kidem Rockem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám