Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlovarský filmový festival po sobotním předávání cen skončil a dámy se opět snažily co nejlépe vyfiknout na červený koberec. V tomto případě byla přímo korunovanou královnou večera herečka Klára Issová v luxusní róbě Dior, kabelkou stejné provenience a diamantovou korunkou Chaumet v hodnotě jednoho a půl milionu korun. Co se týče ceny šperků, trumfla ji pouze herecká kolegyně Zuzana Stivínová, která na karlovarský festival přijela jako každoročně jen na skok z USA, kde žije. Róbu značky Dior si oblékla též slovenská kráska Táňa Pauhofová, kterou si návštěvníci slavnostního ceremoniálu jako obvykle pletli s její krajankou Vicou Kerekes.

Zvláštním modelem s vyšitými květinami nás překvapila česká velvyslankyně na Slovensku Livia Klausová. „Jsou ze salónu Alena,“ řekla Super.cz bývalá první dáma. Většina hostů něžného pohlaví zvolila spíše barevné toalety. Manželka herce Michala Dlouhého výrazně rudou, žena Michala Dvořáka z kapely Lucie zářila všemi barvami duhy a nepřehlédnutelná byla i misska Jana Doleželová, které to na závěr slušelo snad nejvíce za celou dobu festivalu, kde denně vystřídala několik outfitů, protože si nenechala ujít žádný večírek.

V klasické černé jsme potkali hlavní světovou star závěru festivalu, herečku Lauru Dern známou z Jurského parku či z filmů režiséra Davida Lynche Zběsilost v srdci a Modrý samet, a manželku Miroslava Donutila v modelu od Beaty Rajské. V černé dorazila také zpěvačka Lucia Šoralová, které krátké šaty nadzvedávalo pořádné bříško, je totiž v osmém měsíci těhotenství. Nejkrásnější i ty méně povedené róby ze zakončení 49. ročníku karlovarského festivalu najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám