Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednu z nejlepších postav v českém modelingu nemají mladinké letošní ani loňské missky, ale nositelka titulu 2. Vicemiss z roku 2007 Veronika Chmelířová (37), provdaná Procházková. Pořád cvičí, místo jídla si dá raději energetický koktejl a výsledky jsou skvostné.

To opět předvedla na autorské přehlídce návrhářky Beaty Rajské, kde vyfasovala ten nejodvážnější model. "Šaty to byly úžasné, ale musela jsem se pojistit, aby nevykouklo nic, co bych si sama nepřála," řekla Super.cz Veronika, která prozradila, že momentálně se figuře věnuje ještě víc než obvykle.

"Chystám se na týden na dovolenou s kamarádkami do Marseille, tak trochu hubnu do plavek," prozradila. Nás ovšem zaujal fakt, že nehodlá dovolenou trávit se svým manželem, hokejistou Milanem Procházkou. Že by se objevily nějaké mráčky v ráji?

"To určitě ne, ale pořád nevíme, do jakého klubu ho to zavane, tak se nedá nic dlouhodobě plánovat. S holkama jsme si domluvily dovolenou už před půl rokem. A s manželem to bude buď last minute, anebo si vyrazíme aspoň na tři dny do lázní," vysvětlila Veronika.

Reklama

Další články

Načítám