Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Beata Rajská po padesátce skončila s klasikou a vytasila se s modely z těch nejprapodivnějších materiálů. Zaujala už na zahajovací párty karlovarského festivalu, když se oblékla do šatů ušitých z molitanu.

"Byla jsem překvapená, kolik lidí mi reagovalo na to, že ten model byl úplně jiný a krásný. Líbily se vlastně hned dva moje modely, ještě ten z večírku ve stylu Velkého Gatsbyho evokující 20. léta. Uvědomila jsem si, kolik lidí čte Super.cz a další média," řekla nám návrhářka. Pokud jde o zvláštní materiály, u molitanu Beata neskončila.

Na své autorské přehlídce modelky oblékla do šatů ušitých z neoprenu, a pak dokonce i z celofánu. "Kolekci jsem nazvala potrhaný celofán a on to opravdu celofán je. Objevila jsem ho ve fabrice ve Švýcarsku, kde si nechávám tkát látky. Nevěděla jsem, jak se s tím poperu, ale když jsem pak viděla holky, modelky, jak to oblékají, fotí se a nechtějí z toho vylézt, bylo to skvělé. Když si vezmete, že jsou mezi modely často, a přitom takhle zareagovaly, bylo to pohlazení na duši," byla spokojená návrhářka.

Zajímalo nás, s čím přijde Rajská příště, a prý se máme na co těšit. "Už máme na krejčovských strojích připravené věci na rok 2015 a teď jen hledám vhodné technologie, jak materiál zpracovat. Slibuju ale, že ať už půjde o cokoliv, rozhodně se to bude dát nosit. Počkejte ale ještě půl roku," navnadila naši zvědavost Beata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám