Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec Jeff Goldblum, jehož si nejlépe vybavujeme díky jeho nejslavnějším rolím ve sci-fi dramatu Moucha a z oscarového Jurského parku, letos v říjnu oslaví už 62. narozeniny. Při pohledu na jeho pevnou figuru třicátníka je to skutečně k nevíře. Herec je stále ve formě, a tak není divu, že si získal srdce pohledné a o tři dekády mladší ženy.

Dvakrát rozvedený Goldblum už několik měsíců tvoří pár s bývalou olympijskou gymnastkou Emilií Livingston, od níž jej dělí přesně třicet let. Dvojice prý věkový rozdíl absolutně neřeší a zatím v něm nespatřili žádný problém. Momentálně byste mohli na tento páreček narazit na Havaji, na celebritami oblíbeném ostrově Maui.

Zda herec hodlá půvabnou sportovkyni pojmout za třetí ženu, ví jen on sám. Po dvou nezdařených manželství je nejspíš opatrnější. Nevyšlo mu to ani s jednou hereckou kolegyní. V letech 1980 - 1986 byl ženatý s Patricií Gaul a ještě čtyři roky s Geenou Davis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám