Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Matěj Ruppert má během karlovarského festivalu každoročně napilno, protože vystupuje hned na několika společenských akcích. Tentokrát jsme ho ovšem potkali na skutečně nečekaném místě. Na to, že skáče po pódiu, jsme zvyklí, ale na golfovém greenu jsme ho ještě neviděli.

"Jsem tady víceméně náhodou. Golf jsem sice zkoušel už podruhé, ale profesionál mi řekl, že na to zřejmě ještě nemám věk, takže počkám do důchodu," smál se. "Já vlastně nikdy nedělal žádný jiný sport než vysedávání po barech, to mě taky nejvíc baví," dodal.

Tudíž nás zajímal jeho osobní rekord ve vysedávání. "Záleží na společnosti, samotný nevysedávám. A jak dlouho? No, když jsme byli mladší, uměli jsme se propít i do odpoledne, dneska už se šetříme, takže jenom to rána," upřesnil.

Do Karlových Varů dorazil s manželkou. "Užíváme si je velmi filmově, viděli jsme dva filmy, což je sice zdánlivě málo, ale měl jsem hodně koncertů. Máme to tady se ženou trochu jako dovolenou, hodně spíme, pak jdeme na snídani, na procházku, do kina, dáme si si nějaký drink s přáteli," popsal.

"Je to taková třetí svatební cesta. Už jsme byli v Českém Krumlově a v Paříži, což jsou dvě nejromantičtější místa na světa, a teď jsme na třetím," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám