Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Hugh Laurie není jen představitelem svérázného doktora House, se mohlo loni přesvědčit české publikum. Dva vyprodané koncerty a nadšené ovace vestoje mají za následek, že se Laurie do Čech opět vrací. Jediný koncert odehraje se svou kapelou The Copper Bottom Band 22. července v brněnské Kajot Aréně.

Poslední dva koncerty v České republice nebyly pro Hugha pouze jednou z mnoha anonymních zastávek v rámci turné. O tom, že v něm návštěva Prahy zanechala dojem, se můžete přesvědčit ve video zdravici, kde Laurie řekne česky jednu krátkou větu.

Brněnský koncert je součástí světového turné, které Hugh Laurie a The Copper Bottom Band absolvují v rámci propagace aktuálního alba Didn’t It Rain.

Návštěvníci koncertů se baví Laurieho vtipnými glosami, aplaudují jeho výkonu za klavírem i osobitému zpěvu. Laurieho jistotou a oporou jsou skvělí hudebníci The Copper Bottom Bandu. „Tahle skupina hraje nejlíp, jak jste kdy slyšeli. Otevírá obálku fyzické roztomilosti. Myslím, že vám můžu slíbit skvělý zážitek!” říká Hugh Laurie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám