Hlavní obsah
Článek

Herečka Gina Lollobrigida má už sedmaosmdesát let. Přesto se ani jí nevyhýbá takové neštěstí, jakým jsou spory o peníze v rodině. Vlastní a jediný syn Milko Skofic se s ní soudil o majetek mající hodnotu jedné miliardy korun. Soud v Římě dal za pravdu filmové legendě.

Skofic žádal, aby senát stanovil úředního správce majetku, který jeho matka za svůj život nahromadila. Podle něj totiž filmová legenda není mentálně způsobilá sama o majetek pečovat. Ona ale trvala na tom, že bude veškeré jmění spravovat.

A soud v Římě jí teď dal za pravdu. Rozhodl, že je stále psychicky zcela způsobilá rozhodovat o tom, jak s majetkem naloží.

„Nemá potřebu najímat si nějakého správce, protože, z mentálního pohledu, je autonomní a při smyslech… Gina Lollobrigida je však zasažena hořkostí jako matka, která musí čelit této smutné skutečnosti a bojovat s ní,“ uvedl hereččin tiskový zástupce Paolo Cumin.

Skofic je jediným synem Giny Lollobrigidy, jehož má z prvního manželství s lékařem Milkem Skoficem. Rozvedli se v roce 1971 po dvaceti letech od svatby.

Reklama

Další články

Načítám