Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Ondřej Brzobohatý (41) po koketování s divadlem, filmem a seriály vrátil opět ke své původní profesi skladatele a vydal první sólové cédéčko, setkalo se s poměrně pozitivní kritikou. Nyní dostává obrazovou podobu Ondřejův první rádiový singl Vietor, který natočil se slovenským zlatým slavíkem Petrem Cmorikem.

„Píseň Vietor již při psaní vznikala jako speciální duet se slovenským zpěvákem. Přemítal jsem, kdo jak na Slovensku zpívá, a Peter Cmorik pro mě byl ideální. Má krásně zabarvený hlas se soulovým a současně trochu rockovým nádechem. Krásný protipól mého hlasu. To mě bavilo,“ podotkl Ondřej Brzobohatý.

Zajímavé je, že klip vznikl v režii Benedikta Renče, jednoho z nejvýraznějších fotografů současnosti. Renč, který fušoval do řemesla svého staršího bratra Filipa Renče, je autorem celé řady portrétů Brzobohatého a oba si rozumí nejen v pracovní rovině, ale i v té osobní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám