Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) nedávno pochválila svou kolegyni Petru Faltýnovou (46), že si konečně oblékla elegantní šaty a pohřbila tak svůj k*rvokolotoč.

Petře ale odvážné sexy modely sluší, tak proč je nenosit? Modelka, s níž se v Karlových Varech rozešel Leoš Mareš (47), si libuje v provokativních outfitech a ráda vystavuje na odiv své největší ženské zbraně.

Průsvitné šaty, modely s absencí podprsenky či ukázka spodního prádélka - to vše už jsme u Faltýnové mohli nejednou vidět. Pro vyzývavou krásku nejsou usedlé kousky oblečení předurčeny a ona to moc dobře ví.

Faltýnová totiž rozhodně nepatří k žádným stydlivkám. Nejen Leoše Mareše, ale všechny muže ve svém okolí umí provokovat. A to nejen šatičkami, pod nimiž se jí vesele tyčí neposedné bradavky. Pochlubit se ostatně může vypracovaným zadečkem bez náznaku celulitidy i pevnými silikonovými ňadry. Na ty nejodvážnější modely Petry Faltýnové se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám