Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

České ženy se pyšní typicky ženskými křivkami a plnými dekolty. Málokdy ale najdou prádlo, které jim opravdu padne. My jsme ale objevili hned několik kousků, které jsou přímo určeny ženám s větším poprsím. Co jim říkáte?

Sexy podprsenky pro plné tvary nyní v akci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz najdete podprsenky všech velikostí. Ať už dáváte přednost Push-Upkám, hladkým podprsenkám, bardotkám anebo nevyztuženým kouskům, určitě zde najdete to pravé. A co je nejlepší? Tento týden seženete podprsenky pro plné tvary se slevou 20 %! K podprsenkám navíc pořídíte i ladící kalhotky v odpovídajících velikostech. Podívejte se na ty nejlepší kousky, které jsme pro vás vybrali.

Převratná novinka: Venus 3D Spacer

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladká podprsenka ze speciálního dvouvrstvého materiálu vám učaruje. Reaguje na tělesnou teplotu, nabízí dokonalou prodyšnost a vytvaruje se podle vašich křivek. Seženete ji v široké škále velikostí a díky hladkým košíčkům není vidět ani pod opravdu obepnutým oblečením. Dopřejte si komfort, po kterém jste vždy toužila!

Romantická, něžná i sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete květinové vzory, krajky a romantiku? Pak sáhněte po přepychové podprsence Essone! Vyztužené košíčky vám díky speciálnímu střihu do tvaru T zajistí bezvadně tvarovaný dekolt. Díky bočním kosticím a širokým ramínkům bude podprsenka držet celý den na svém místě a vy budete mít dokonalé pohodlí. Probuďte v sobě romantičku a podlehněte květinové výšivce a luxusní krajce!

Kousek, který vám nesmí chybět!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V žádném řádně vybaveném prádelníku nesmí chybět pohodlná Push-Upka. To ale neznamená, že musí být obyčejná! Jemné krajkové detaily na podprsence Stefania z ní činí kousek vhodný i ke zvláštním příležitostem. Speciálně střižené košíčky a mírný Push-Up efekt navíc zajistí dokonalý dekolt, kterému žádný muž neodolá.

Nedáte dopustit na klasiku?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud dáváte přednost nevyztuženým podprsenkám, vyzkoušejte krajkovou podprsenku Annete! Krajkové košíčky poskytnou řádnou oporu a široká ramínka zajistí maximální pohodlí. Díky tělové barvě je tento kousek navíc jako dělaný pod bílé či průsvitné oblečení. Propracovaný střih, celodenní pohodlí a luxusní krajka – kdo by odolal?

Další články

Načítám