Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Paul Walker, který loni koncem listopadu nepřežil tragickou autonehodu v Santa Monice, po sobě zanechal jediného potomka - dceru Meadow. Tu velmi miloval a dokonce zvažoval, že kvůli ní ukončí hereckou kariéru, aby s ní mohl trávit co nejvíc času. Její matka Rebecca Soteros s Meadow téměř třináct let žila na Havaji a do Kalifornie se nastěhovaly až v roce 2011.

Patnáctiletá dívka, která byla z nečekaného úmrtí otce několik měsíců zdrcená, se zdá být z nejhoršího venku a začíná si znovu užívat života. Na internet dokonce poslala usměvavý snímek pravděpodobně z dovolené, který naznačuje, že by měl Paul velkou práci s odháněním nápadníků.

Meadow je rovněž jedinou dědičkou, Walker jí odkázal veškerý svůj majetek v hodnotě 507 miliónů korun. Do doby, než bude plnoletá, s ním bude disponovat hercova matka Cheryl, kterou Walker v závěti určil jejím zákonným zástupcem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám