Hlavní obsah
Článek

Fotbalové mistroství světa vyvrcholí v neděli večer napínavým finálovým soubojem mezi Argentinou a Německem. Argentina se bude jistě opírat o nejlepšího hráče planety Lionela Messiho. Z Německa jde zase strach poté, co domácí Brazílii uštědřilo nelítostný debakl 7:1.

Fotbalový souboj se nebude odehrávat jen na trávníku, ale i v hledišti. Zápas napjatě očekávají také přítelkyně a manželky fotbalistů. Že se fotbalisté obklopují prvotřídními krasavicemi, je známá věc. Zejména v týmu Německa se to jen hemží atraktivními kočkami.

Po boku německého záložníka Mesuta Özila stojí sličná fešanda Mandy Capristo a s útočníkem Chelsea, který Brazílii nadělil dva góly, André Schürrlem, zase randí půvabná Montana Yorke.

Reprezentativní manželkou se může pochlubit i skvělý útočník Thomas Müller. Všechny německé krásky bude ale chtít určitě zastínit přítelkyně slavného Lionela Messiho Antonella Roccuzzo, která by se jistě ráda s celou Argentinou radovala z vysněné trofeje.

S hvězdným Messim tato dáma vychovává jeho následovníka - dvouletého syna Thiaga. Zda se ale v neděli večer bude smát z plných plic ona, nebo německé krasavice, ukáže až napínavý finálový zápas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám