Hlavní obsah
Článek

Novou hvězdou prestižního kalendáře Campari 2015 je hollywoodská herečka Eva Green, která na stránkách kalendáře předvede své neodolatelné půvaby.

Každý rok přichází tyto známé kalendáře s originálním tématem. V minulých letech jsme mohli obdivovat Millu Jovovich v apokalypticky laděném vydání, Penélope Cruz představila na stránkách kalendáře různé světové mýty a pověry a Uma Thurman se zase ocitla ve víru světových oslav.

Nejinak tomu bude i v kalendáři pro rok 2015. Ten ponese název „Mytologie Mixologie“ a představí fanouškům, jak vlastně jejich oblíbené koktejly vznikly. Každý měsíc se zaměří na jiný kultovní koktejl. Nápaditě odhalí příběh jeho vzniku a zajímavosti a kuriozity, které se k němu váží.

Eva Green si získala srdce českých diváků díky roli Bond girl ve filmu Casino Royale, který se natáčel i v Česku. Za tuto roli získala i cenu veřejnosti BAFTA pro vycházející hvězdy. V srpnu se na ni můžeme těšit v pokračování kultovního filmu Sin City.

"Na tématu letošního kalendáře je něco zvláštního. Vyjadřuje téměř magickou rovnováhu mezi klasikou a modernou. Z každého snímku čiší hluboký smysl pro historii a příběh jednotlivých koktejlů. Ty jsou prezentovány velmi moderně a s velkou dávkou fantazie a stylu. Jasně to ukazuje, že ačkoli jsou některé recepty více než sto let staré, dokáží obstát i v dnešní době a těší se stále velké popularitě,“ líčila nadšeně sexy herečka Eva Green.

Focení 16. vydání světoznámého kalendáře se zhostila známá fotografka Julia Fullerton-Batten. Stala se tak historicky první ženou, která se postavila za objektiv při focení tohoto kalendáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám