Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tuhle odvážnou róbu si na večerní párty v Karlových Varech vezme známá slovenská modelka, jež si libuje v rafinovaných modelech, které toho více odhalují, než zakrývají. Že neuhodnete která? Odpověď není vůbec těžká!

V těchto sexy šatech se večer bude promenádovat modelka Andrea Verešová (43), jež patří ke stálicím karlovarského filmového festivalu. Odvážnou róbu pro ni připravila návrhářka Jana Pištějová, se kterou Andrea dlouhodobě spolupracuje a její modely vynesla už na několika společenských akcích.

Andrea se večer chystá na přehlídku této slovenské návrhářky, ale poté ji čeká další společenská povinnost. Luxusní Möet párty má tentokrát pro dámy jasně určený dress code. Měly by přijít ve zlaté večerní róbě.

A Pištějová Andree právě takovou, ve stylu zpěvačky Rihanny, připravila. "Nevím, jestli nejsou příliš odvážné a ještě si k nim musím vybrat šperky," řekla Super.cz Verešová a fotku šatů nám ukázala, abychom posoudili, zda si v modelu může troufnout vyjít. My říkáme, že s její postavou určitě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám