Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Víte, co je na létě hned po dovolené u moře a slunných dnech nejlepší? No přece prázdninové výprodeje! A právě nyní nastává ten správný čas k jejich vypuknutí. Nechte se inspirovat následujícími tipy a udělejte si radost nějakým zlevněným trendy svrškem. Pozor, nabídka platí do 15.7. nebo do vyprodání zásob. Vyplatí se proto nečekat a řídit se heslem: „Kdo dřív přijde, ten dřív bere!“.

Zašněrovaná krása

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednobarevné tílko představuje naprostou nezbytnost, která by neměla chybět v šatníku žádné ženy. Odvažte se a pořiďte si svůdný model, jehož výstřih je ozvláštněn originálním šněrováním. Tento detail podtrhne Vaše přednosti, ale zároveň neodhalí víc, než je třeba. Přes den můžete v tílku dávat na odiv svůj bronz, za chladnějších večerů přes něj stačí přehodit sáčko a můžete vyrazit za zábavou. Zaručujeme, že se za Vámi otočí nespočet obdivovatelů.

Nalaďte se na vlnu něžnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte-li někdy potřebu probudit v sobě tu křehčí část Vašeho „Já“, vězte, že v této kouzelné halence s motýlkovými rukávy se Vám to podaří jako mávnutím kouzelného proutku. Korálová barva je navíc letos proklatě „in“ a s převahou vítězí na žebříčku oblíbenosti nad ostatními barvami. Lehoučký šifon příjemný na dotek a půvabná krajka jsou tou pravou volbou, zatoužíte-li vypadat jako nevinnost sama.

V černobílých šatech zabodujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepatříte-li mezi ranní ptáčata, která vstávají se svítáním a mají dostatek času pro zkombinování vrchního a spodního dílu svého svršku, můžete zůstat v posteli klidně o nějakou tu dobu déle, pokud se oblečete do elegantních šatů. Během několika vteřin budete bez většího snažení vypadat zkrátka perfektně. Tento černobílý model lichotivého střihu spolehlivě zakryje případné nedostatky na Vašich nožkách a jako bonus podtrhne Vaši ženskost. Není nad to se jednou za čas cítit jako éterická víla.

Vsaďte na maxi délku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Loňské léto se tu a tam začal objevovat trend dlouhých sukní a šatů, avšak ne všechny ženy měly dostatek odvahy, aby se do nich zahalily. Letos však můžeme mluvit o naprostém boomu maxi délky, neboť kdo ji jednou vyzkouší, nemůže si vynachválit její výhody. Máte-li ráda výrazné barvy, oblečte se například do růžové sukně s orientálními motivy. Zajistí Vám maximální komfort jak při pochůzkách po městě, tak cestou na slunnou pláž.

V duchu nedbalé elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Schopnost vyvolat dojem toho, že Vám vymyšlení outfitu pro daný den nezabralo více než pět minut, představuje v módě velké umění. Podaří-li se Vám to však, výsledek bude stát za to. K tomuto efektu ležérnosti Vám dopomůže například modré tričko splývavého střihu, ve kterém se budete cítit uvolněně a přirozeně. Doplníte-li ho extravagantním náramkem nebo šátkem s výrazným vzorem, uděláte za celým modelem dokonalou tečku na závěr.

Další články

Načítám