Hlavní obsah
Článek

Syn Leony Machálkové (56) roste jako z vody. Čím je Artur (11) starší, tím víc se podobá na svého otce, výtvarníka Bořka Šípka. Neztrácí ale ani jemné rysy své maminky.

Zpěvačka se svému jedenáctiletému synovi maximálně věnuje a o prázdninách to platilo dvojnásob. „Celým létem se mi prolínaly koncerty, ale i tak jsem měla čas na odpočinek," řekla Leona, která strávila léto se synem na chalupě a vyrazili také k moři, už počtvrté do Kalábrie.

Artur se se svou slavnou maminkou rozhodně nenudí. Někdy to vypadá spíš tak, že on je ten dospělý a ona dítě. „Já jsem typ matky, která s ním jde na nejrůznější atrakce, a mám pro tyhle věci pochopení. Samozřejmě jeho štěstí je pro mě důležitá odměna," svěřila Leona, která se synem velmi ráda sportuje. „Počasí přeje cyklistice, vyrazili jsme několikrát na kola a máme za sebou i nějaké aquaparky."

Leonu s Arturem jsme potkali na otevření prodejny se sportovní módou. Jak ona se synem přistupují k nakupování? „Máme rádi rychlý shopping, který potěší nás oba. Rychle nakoupit a odejít," říká zpěvačka, která pro sebe ani syna nekupuje nic zbytečného.

Reklama

Další články

Načítám