Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodský herec Robert Downey Jr. (49) úspěšně rozšiřuje nejen svou filmografii, ale také rodinu. Těsně před dovršením padesátky z něj bude trojnásobný otec.

Díky komiksovému hrdinovi Iron Manovi se Robert Downey Jr. stal jednou z nejznámějších a také nejlépe placených filmových hvězd. V soukromí toho ovšem nemá s bouřlivým miliardářem Tonym Starkem příliš společného a s manželkou Susan si buduje rodinné zázemí.

Představitel Iron Mana se novinkou pochlubil na sociální síti, kde naznačil, že by se měl v listopadu dočkat dalšího potomka, jímž tentokrát bude holčička. Se svou druhou manželkou už Robert Downey Jr. vychovává dvouletého syna Extona Elliota. Z prvního manželství s Deborah Falconer má dvacetiletého India, který slavnému tatínkovi dělá velké starosti. Už osm let je totiž závislý na drogách a nedávno byl zatčen za držení kokainu.

Robert Downey Jr. se jako Iron Man na filmovém plátně objevil už čtyřikrát a v příštím roce jej čeká další dobrodružství ve filmu Avengers: Age of Ultron. Kromě komiksového hrdiny se proslavil také jako představitel detektiva Sherlocka Holmese.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám