Hlavní obsah
Článek

Jen na čtyřiadvacet hodin se na karlovarském filmovém festivalu zastavila módní návrhářka Blanka Matragi (71). Původně ji čekala jen jedna společenská povinnost - návštěva luxusní párty obří české firmy, kam si vzala nádhernou róbu.

"Vzhledem k tomu, že pršelo, vynikla tam nádherná choreografie, která byla založena právě na vodě. Ale trochu to odnesly moje šaty, které jsem si zmáčela v kalužích a na pokoji jsem je pak musela fénovat, aby se úplně nezničily," vyprávěla nám.

My jsme se s Blankou setkali na otevření butiku s luxusními šperky, kam ovšem pro změnu dorazila v teplákách. "Šla jsem rovnou od snídaně, vzali mne s sebou přátelé a netušila jsem, že se jedná o takovou událost. Jinak bych si samozřejmě vzala šaty s krajkami. Vím, že vypadá trochu bizarně, když mi tady ke sportovnímu modelu navěsili tyhle luxusní šperky, ale snad mi to odpustíte," vysvětlovala Super.cz.

Nalíčená ale byla bezchybně. "Jsem jinak hodně vybledlá zrzka, takže se líčím už od patnácti, včetně toho, když jdu v hotelu na snídani," upřesnila Blanka, na níž překvapivě šperky vynikly i v tomto modelu.

Na drahé zdobení si potrpí, její šperkovnice je bohatě zásobená i díky darům od vděčných zákaznic. "Naposledy mi jedna arabská princezna, jíž jsem šila šaty na svatbu, věnovala prsten se stylizovanou růží, kterou jsem nakreslila v rámci svých návrhů. Nenechala jsem ho ohodnotit, ale je nádherný a vážím si toho, že jsem ho dostala jako ocenění za svoji práci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám