Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) nedávno oslavila již 34. narozeniny a stále je ozdobou nejprestižnějších módních show. Návrhářky zkrátka ví, že Andrea jejich modely vynese perfektně. Sama se přiznala, že se do modelingového důchodu nechystá a nabídek má stále dostatek.

Naposledy předváděla na módní show návrhářky Taťány Kovaříkové v Karlových Varech v rámci filmového festivalu. "Užívala jsem si to. Je to vždy požitek a radost. Byla jsem tváří bratislavských módní dnů v květnu, předváděla jsem pro Natali Ruden a pro Táňu, pečlivě si vybírám, jakou práci přijmu. Nabídek je stále hodně," přiznala Verešová.

"V zahraničí předvádí i čtyřicetileté modelky. Kvalitní holky, které pořád fungují a dokáží fotit a předvádět, nemají věkové hranice. To vidíte na Kate Moss, Cindy Crawford... Spíš jde o to mít chuť a pořád mě to musí bavit," říká Andrea. "Dokud budou mít klienti zájem, budou dobře platit a budou skvělé návrhářky, které mě budou bavit, ráda na molo vstoupím," dodala Andrea, která na módní show Kovaříkové zase dostala nejvíce sexy šaty. A v tyrkysovém modelu vypadala fantasticky.

"Dávají mi modely, které si myslí, že se pak budou dobře prodávat a budou na mě nejlépe vypadat. Tyto šaty jsou překrásné," dodala Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám