Hlavní obsah
Článek

Selena Gomez (31) dobře ví, jak potrápit svého věčně problémového a záletného Justina Biebera (30). Jen pár dní poté, co mu dala kopačky kvůli jeho dalším aférkám s dívkami, vyrazila ven bez podprsenky a v New Yorku na ulici způsobila doslova poprask. Obdivný pískot se ozýval ze všech stran a uculující se Seleně dělal evidentně dobře.

Zpěvačka a herečka právě odcházela z restaurace The Bedford a i fotografy překvapila svou odvahou. K módně trhaným džínům si oblékla tílko bez spodního prádla. Nešlo si nevšimnout, co se rýsuje pod ním. Zahraniční média okamžitě začala spekulovat o implantátech, jelikož ňadra svým tvarem připomínala rozkrojené pomeranče.

Podle známého ze zpěvaččina okolí se měl právě Bieber v minulosti párkrát zmínit, že by Seleně větší ňadra slušela. „Rozmluvy o nových prsou se utišily, ale ona o tom stále přemýšlí. Pokud to Justin bude chtít, nejspíš to stejně udělá. Zatím ale poslouchá své okolí, které jí radí počkat alespoň do doby, než bude mít děti,“ prozradil zdroj pro Hollywood Life.

Některé zpěvaččiny příspěvky na sociálních sítích ale naznačují, že ji myšlenky na operaci stále provázejí: „Každá jste krásná taková, jaká jste. Ať už větší, nebo menší. Inspirujete mě,“ jakoby se snažila Selena přesvědčit samu sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám