Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní ikona? No, nejsme si jistí. Tatiana Vilhelmová (45) má na karlovarském festivalu několik povinností, a tak samozřejmě musela do kufru zabalit dostatečné množství modelů, aby je mohla střídat. Na premiéře filmu Díra u Hanušovic se předvedla v květované róbě s vysokým rozparkem, ale to, v čem vyrazila na kolonádu, rozhodně velká sláva nebyla.

Táňa doprovodila partnera Vojtěcha Dyka (38), který zde spolu s Janem Svěrákem a jeho otcem Zdeňkem představoval pohádku Tři bratři, v níž ztvárňuje roli jednoho z princů. Ale Táňa tedy jako princezna opravdu nevypadala. A ani v žádném módním magazínu jsme podobnou "parádu" neviděli.

Vyšla si v oranžové sukýnce, balerínách a bílé tričko doplnila namísto bižuterií nebo náhrdelníkem bílým motýlkem, který možná našla právě ve Vojtově zavazadle. K obleku by se hodil rozhodně víc než jako doplněk dámského outfitu. Vedle dvoumetrového Dyka vypadala jako skřítek.

Reklama

Další články

Načítám