Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Justin Bieber (30) si může oddechnout, do chládku si zatím sednout nepůjde. Soud se za jeho přečin vandalství, kterého se dopustil letos v lednu, když během hádky se sousedy naházel na jejich dům v luxusní losangeleské čtvrti Calabasas plato vajec, přiklonil k podmínečnému trestu. Kanadský umělec, který nebyl u soudního stání přítomen, dostal kromě dvouleté podmínky, ještě pět dní veřejně prospěšných prací a pokutu ve výši 80 900 dolarů (1,63 miliónu korun). Navíc bude muset absolvovat kurz ovládání vzteku.

Podle zpěvákových zástupců jejich klient nezvažuje odvolání a je rád, že se celý spor vyřešil. Nadále se bude soustředit na svou kariéru a hudbu.

Bieber může být rovněž rád, že soud nepřihlédl k dalším přečinům, kterých se v minulosti dopustil. Ať už se jedná o výtržnosti, napadení osob v klubech či ukradený mobil. Při policejní prohlídce byly po incidentu se sousedy v jeho domě nalezeny drogy, ale odskákal to jeho kamarád rapper Lil Za, který se doznal, že 'zboží' patří jemu a následně byl zatčen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám