Hlavní obsah
Článek

Celá Argentina je na nohou! Poté co tým kolem nejlepšího fotbalisty planety Lionela Messiho v nervy drásajícím penaltovém rozstřelu porazil v semifinále mistroství světa ambiciózní Holanďany, už zbývá Argentině jen krůček k titulům mistrů světa, což by pro ně na půdě odvěkých rivalů z Brazílie byla opravdová lahůdka.

K vítězství fotbalisty žene doslova celá země včetně tisíců natěšených fanynek, které v sobě nezapřou latinskoamerický temperament. Některé fanynky neváhají fandit se všemi dostupnými ženskými zbraněmi.

Jedna z dam dokonce fandila nahoře bez. A svá odhalená ňadra vlastenecky natřela do národních barev! Argentina bude mít v hledišti obrovskou podporu, ale nesmíme zapomenout ani na Němce, kteří vypráskali domácí Brazilce potupným výsledkem 7:1 a budí u svého soupeře velký respekt.

I Němci se navíc mohou pochlubit žhavou sexy fanynkou. Polonahá silikonová modelka Micaela Schäfer se také ráda svléká a své miláčky neváhá hnát za vítězstvím téměř nahá. Finálový souboj fanynek tedy slibuje více než pikantní souboj.

Reklama

Další články

Načítám