Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zvýšení DPH začátkem roku 2013 jako i zdražení plen u výrobců v únoru 2014, znamenalo pro rodiče zvýšení výdajů. Pro rodinný rozpočet to představuje nejdražší položku, jelikož plenky patří ke každodenní potřebě v péči o miminko. Maminky a tatínkové chtějí nakupovat chytře a hlavně levně. My vám nabízíme způsob jak ušetřit a přitom neztratit kvalitu!

Usnadňujeme život maminkám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Běhání po městě z obchodu do obchodu, čekání ve frontách v supermarketech a honba za nejlevnějším dětským zbožím je vaší noční můrou? Věnujte se raději svým dětem a neplýtvejte energií a drahocenným časem. Nakupte všechny dětské potřeby na Feedo.cz výhodně, rychle a online. Máme pro vás připravené super akce na plenky Pampers!

Posloucháme maminky a plníme jejich přání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle zákaznických průzkumů se až 65% rodičů vyslovilo, že nechce kupovat látkové pleny, aby ušetřili. To co chtějí, jsou kvalitní jednorázové plenky za výhodnější ceny. Exkluzivně jen na Feedo.cz pořídíte všechny druhy a velikosti plenek a vlhčených ubrousků značky Pampers za speciální slevu. Takto Vás jedna plenka vyjde již od 3,55 Kč!

S námi poštovné neplatíte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U nás platíte poštovné podle velikosti svého nákupu, díky čemuž jej můžete mít buď zcela zdarma, a nebo již od 29 Kč. Pokud navíc nakoupíte na Feedo.cz nad 1999 Kč, ušetříte nejen na poštovném a na plenkách, ale zároveň získáte krásnou hračku Lamaze zcela zdarma. Neváhejte už ani chvíli a využijte tuto skvělou příležitost jak ušetřit. Akce trvá jen do 20. 7. 2014!

Zadeček jako v bavlnce s plenami Pampers!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Maminky a jejich děti po celém světě si plenky Pampers zamilovali. Jejich kvalitní zpracování je pro miminko zárukou suchého zadečku a dokonalého pohodlí. Zaregistrujte se na Feedo.cz do výhodného Pampers Premium Programu a dopřejte tak svému miminku to nejlepší. Členové programu až půl roku nakupují plenky Pampers za speciální prémiové ceny!

Další články

Načítám