Hlavní obsah
Článek

Když už nemohla přijet Agáta Prachařová (38) ani Ornella Štiková (31), na jeden den si odskočila do Karlových Varů aspoň moderátorka Kateřina Kristelová (44). Kratší šatičky jako ona tady zatím neměla ani Petra Faltýnová (45) a Katka v krajkové mini, která mohla suplovat i noční košilku, řádila ve stanu s vodkou jako utržená ze řetězu.

Co si budeme povídat, jako matka roku zrovna nepůsobila. "Nechápu, proč mi tohle někdo vyčítá. Mojí dceři jsou čtyři roky a má taky svého otce, který si ji bere, a já si prostě jednou týdně zajdu do baru a dávám fotky na sociální síť. Fakt nevím, komu by to mělo vadit," rozhořčila se Kateřina.

Ta prý po barech zatím žádného zajímavého muže nepotkala, i když jen co vešla do barového stanu, padla do oka karlovarským hokejistům, kteří s ní hned chtěli dělat partu. "Bylo jim asi třináct, podle mě ani nevědí, kdo jsem a co dělám. A na mladší kluky už nejsem, jeden mi stačil," naznačila moderátorka, která měla poslední vztah s kolegou z branže Kamilem Bartoškem.

Sama ale není. "S někým sice randím, ale dokud mi ho neschválí Super.cz, tak ho na veřejnosti představovat nebudu," uzavřela Kristelová.

Reklama

Další články

Načítám