Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historicky první vítězkou soutěže Amerika má talent se stala už od první chvíle favorizovaná Bianca Ryan z Filadelfie. Když v roce 2006 jako jedenáctileté dítě předstoupila v šatičkách, bílých lakovkách a s podivným culíčkem před porotu a sdělila, že bude zpívat velmi těžkou píseň And I Am Telling You I'm Not Going od Jennifer Holliday, moc důvěry v ní nevkládalo ani publikum. Jaké bylo překvapení všech, když z drobné dívenky začal vycházet hlas zkušené zpěvačky.

Jeden z porotců Piers Morgan jí tehdy řekl: „Změň si účes, vyměň šaty, přezuj boty a tuhle soutěž vyhraješ.“ A měl pravdu.

Po triumfu v soutěži vydala album a následovaly dvě vánoční desky. Později ještě několik singlů, které si rovněž sama skládá. V roce 2012 se objevila v nezávislém filmu We Are Kings jako Layla Knuckles.

Jelikož Bianca, která začátkem srpna oslaví dvacetiny, nepatří mezi vymetače večírků a skandalisty, v médiích se neobjevuje příliš často. Naposledy se účastnila v květnu události Operation Smile Event v New Yorku, kam si oblékla elegantní fialové minišaty, které by jí Piers už jistě schválil...

Reklama

Další články

Načítám